Proiect de achizitionare a unei Biserici

 

 

 

Dragi Crestini,

                           

Ne dorim ca dupa aproape 10 ani de activitate, parohia noastră sa se poata muta intr-un Sfant Lacas propriu. Capitalul care s-a strans in acest scop pana in momentul de fata este de 60,000 CAD. In baza prospectiunilor  facute pe piata imobiliara, valoarea unui lacas de cult este de cel putin 800,000 CAD. De aceea, dorim sa lansam un nou apel pentru strangerea de fonduri in vederea realizarii acestui proiect.

 

 

„Un Squarefoot poate fiecare” = 200 CAD


 

 


 

 

Donatorii vor fi  desemnati ca Membri Fondatori ai Bisericii, vor primi un Certificat de Membru Fondator indicand numele si numarul de squarefeet achizitionati si vor fi inscrisi in Cartea Membrilor Fondatori ai parohiei noastre.

 

Cei care vor cumpara cel putin 10 squarefeet vor fi desemnati Ctitori ai Bisericii. Ei vor primi un Certificat de Ctitor iar numele lor va fi pomenit la slujbe si va fi inscriptionat pe o piatra de marmura asezata la loc de cinste in Biserica.

 

Informatii referitoare la stadiul acestui proiect si al altor actiuni de strangere de fonduri organizate de Parohia noastra se vor posta periodic pe website-ul Bisericii: http://www.bisericaromanaoakville.org/

 

Donatiile se pot face la Pangarul Bisericii (1039 Dundas St. West, Oakville, Ontario, L6M 4L8 Canada) in fiecare Duminica intre orele 12:00 si 14:00 sau online selectand optiunea Donatie pentru Cumparare Biserica http://www.bisericaromanaoakville.org/donatii.htmlBottom of FormTop of Form Cecurile va rugam sa le scrieti pe numele: "Holy Confessors of Transylvania"

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati:

Parintele Eugen Revencu:
Tel: 416-907-2555 Mobile: 647-409-4775
Email:
eduardrevencu@hotmail.com

 

Presedintele Consiliului Parohial Doru Stancu:
Tel: 905-580-6266 Email: dstancu@gmail.com

Multumim pentru donatiile dumneavoastra si pentru sustinerea financiara a acestui proiect.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 

Parintele Eugen Revencu                

LINK-URI UTILE:


www.bibliaortodoxa.rowww.ziarullumina.ro | www.calendar-ortodox.ro | www.resurse-ortodoxe.ro | www.familiaortodoxa.ro
www.calendarortodox2012.crez.ro | www.crestinortodox.ro | www.lumeacredintei.com | www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox