Inregistrarea Misiunii ca Organizatie
Non-Profit si Statutul Misiunii

Biserica Romana OakvilleBiserica este o institutie divino-umana al carei cap este Domnul nostru Iisus Hristos, trupul ei fiind constituit de totalitatea celor care cred în Hristos (ca Dumnezeu si Om deopotriva), indiferent de nationalitate, care sunt botezati în numele Tatalui, al Fiului si al Sfântului Duh, si care sunt în continua legatura cu Dumnezeu prin harul Sfântului Duh împartasit prin sfintele Taine si celelalte lucrari sfinte savârsite slujitorii sai.

Ca institutie umana biserica are si o parte administrativ-financiara al carei regulament de functionare este cuprins in Constitutia si Statutul Episcopiei Ortodoxe Române, sub jurisdictia careia se afla si misiunea noastra.

Legile federale si provinciale canadiene cer ca orice instutitie sa fie incorporata, cerinta pe care am respectat-o si noi prin incorporarea misiunii sub numele de "The Holy Confessors of Transylvania". Deoarece este o organizatie non-profit, misiunea a fost inregistrata ca "charity organization" si are dreptul de a elibera chitante pentru Income Tax la donatori, incepand cu luna Ianuarie 2009. Chitantele reprezentand suma totala donata vor fi eliberate in luna Februarie a fiecarui an pentru anul precedent, sau in cursul anului, la cerere.

Misiunea noastra este guvernata de un set de regulamente interne, si care reprezinta Statutul misiunii. Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunteti interesati in continutul lui, va rugam sa urmati link-ul de mai jos. Statutul misiunii noastre urmeaza cu fidelitate Statutul Episcopiei, la care s-au adaugat sectiuni cerute de Guvernul Canadian si sectiuni care sa reglementeze sistemul nostru financiar-administativ si sa promoveze transparenta.

By-Laws of The Holy Confessors of Transylvania

LINK-URI UTILE:


www.bibliaortodoxa.rowww.ziarullumina.ro | www.calendar-ortodox.ro | www.resurse-ortodoxe.ro | www.familiaortodoxa.ro
www.calendarortodox2012.crez.ro | www.crestinortodox.ro | www.lumeacredintei.com | www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox