Serbarea de Craciun 18 decembrie 2011

Poza Serbarea de Craciun 2011 - Scoala Duminicala Oakville

Ziua de 18 decembrie 2011 a incununat cu succes efortul copiilor de a se pregati pentru Serbarea de Craciun. Anul acesta, cu forte noi si minti creative a fost pusa in scena "Nastera Domnului". Copiii s-au pregatit temeinic, si-au invatat poeziile si colindele si costumati in ingerasi, pastori, carturari, stelute, si-au intrat in pielea personajelor si si-au interpretat rolurile cu mare dibacie.

Scena a fost si ea decorata pe masura, cu "tronul lui Irod" si "ieslea" unde avea sa se nasca Mantuitorul nostru Isus Hristos. Parinti si frati mai mari au contribuit cu sufletul si s-au implicat in piesa, interpretand "povestitorul" si "cei 3 magii".

La final nici Mos Craciun nu s-a lasat mai prejos si bucuros de cele vazute a daruit atit copiilor participanti la serbare cit si celor aflati in sala de spactacol, cadouri frumoase si mult asteptate.

Scoala Duminicala multumeste tuturor celor ce au venit sa ne vada si le ureaza cu mult drag un an nou plin de bucurii. Va asteptam din nou la evenimentele si serbarile ce vor urma.

Apasati pe oricare dintre cele patru imagini pentru a putea vizualiza toate pozele, sau apasati next.

{module_photogallery,29858,4,,4,160,160}