Oferte

In urma rezultatelor survey-ului trimis de biserica, comunitatii roamnilor in Oakville si imprejurimi, mai multe persoane si-au manifestat dorinta de a-si oferii ajutorul celor ce au nevoie de:

- ajutor la cumparaturi
- lucruri 'second hand'
- mancare
- ajutor in completarea taxelor
- ajutor la mutat
- ajutor la curatenie
- ingrijirea copiilor
- ajutor pentru emigranti noi veniti in Canada

Daca aveti nevoie de unul sau mai multe din serviciile enumerate mai sus va rugam nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj cu enuntul pe care doriti sa il postam pe websitul nostru, apasand aici.Cereri

Ajutor pentru MG-2013:

Mihaela ne solicita:

"Caut ajutor la menaj usor pentru cuplu in virsta,in Oakville, ON, o data pe saptamina."

Puteti ajuta aceasta familie contactandu-ne prin intermediul bisericii (direct la Pangar sau trimitandu-ne un mesaj aici) mentionand: "Ajutor pentru MG-2013"

Multumim!


Ajutor pentru Familia A-2012

Ana ne scrie:

"Buna ziua. Voiam sa va intreb daca aveti prieteni/cunostinte care au fetite de 9, 10 ani si au imbracaminte, incaltaminte de toamna, iarna pe care nu le mai imbraca/incalta anul acesta. Am o prietena romanca, asistenta medicala, care a venit in vara din Dubai si care are un serviciu de supravietuire de doar 6 zile (stiti ce greu e cu echivalarea cu CNO); primeste ajutor social caci sotul ei nu isi gaseste nimic deocamdata. Nu are suficienti bani sa cumpere hainute copiilor (mai are un baietel de 3 ani pentru care a mai primit de la o vecina din bloc cate ceva de incaltat si imbracat pentru iarna... daca aveti ceva si pentru el, ea primeste cu inima deschisa).

Multumesc mult anticipat.
O zi buna,
Ana"

Puteti ajuta aceasta familie contactand-o direct pe Ana la adresa de e-mail: mailkmihaiana@yahoo.com sau prin intermediul bisericii (direct la Pangar sau trimitandu-ne un mesaj aici) mentionand: "Ajutor pentru familia A-2012"

LINK-URI UTILE:


www.bibliaortodoxa.rowww.ziarullumina.ro | www.calendar-ortodox.ro | www.resurse-ortodoxe.ro | www.familiaortodoxa.ro
www.calendarortodox2012.crez.ro | www.crestinortodox.ro | www.lumeacredintei.com | www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox