inapoi la lista newsletter-elor »

Zaheu Vamesul si litera Z
22 ianuarie


Zaheu Vamesul si Litera Z - Scoala Duminicala Oakville Cu mare bucurie anuntam ca datorita marinimiei unuia dintre parinti, de azi am inceput sa facem prezentari mult mai captivante copiilor datorita retroproiectorului primit. Multumim din suflet si-i dorim ca darul facut sa i se intoarca inzecit.

Celor 5 copii inscrisi astazi le uram: "Bine ati venit!" si le dorim ca timpul petrecut impreuna cu noi sa le fie cat mai placut si de folos in viitor.

La lectia religioasa, azi am invatat despre Zaheu Vamesul. In dorinta lui de a-l intalni pe Iisus, acesta se urca intr-un copac. In urma intalnirii cu Mantuitorul, Zaheu isi schimba modul de viata: « jumatate din averea mea, Doamne, o dau saracilor si, daca am napastuit pe cineva cu ceva, întorc împatrit. » Zaheu a alergat si s-a urcat în copac pentru a auzi cuvântul lui Dumnezeu. Noi trebuie doar sa deschidem Sfânta Scriptura pentru a-L asculta!

La litera zilei astazi am vorbit despre litera Z, despre "Zdreanta" si "Lumea Zanelor", cei mici invatand sa traseze litera iar cei mari sa conjuge verbe ce incep cu litera Z si sa potriveasca cuvintele din vocabularul romanesc de la lectia de azi cu imaginile corespunzatoare.

Ne bucuram nespus ca lectiile si activitatile noastre isi gasesc o tot mai larga audienta. In incercarea noastra de a mentine o atmosfera cat mai placuta intr-un spatiu relativ mic, rugam parintii celor ce se simt confortabili in a ramane in compania noastra sa isi incurajeze copiii sa ramana in sala fara ei. Asa cum v-am anuntat deja, pregatirile pentru Serbarea de Ziua Mamei au inceput.


Scoala Duminicala Oakville Primele 2 cantece au fost trimise acasa. Cei ce au lipsit le pot descarca mai jos:

- E ziua ta, mamico
- Cantecul acesta delicat

Pentru ca timpul se scurge foarte repede, va rugam sa ne anuntati pana cel tarziu duminica, 29 ianuarie daca copiii dumneavoastra vor participa la serbare, pentru a putea face pregatirile necesare. Un simplu "reply" la acest e-mail in care sa treceti numele copiilor dumneavoastra si daca participa sau nu, este suficient. Rolurile vor fi impartite duminica, 5 februarie.

Va multumim pentru intelegere si colaborare si va asteptam cu drag in fiecare duminica!

Nu ezitati sa ne vizitati pe facebook.

inapoi la lista newsletter-elor »