inapoi la lista newsletter-elor »

Vindecarea Celor Zece Leprosi si litera B
15 ianuarie


La lectia religioasa, azi am invatat despre Vindecarea celor zece leprosi. Zece bolnavi de lepra îl întâlnesc pe Iisus si îi cer sa aiba mila de ei. Iisus nu se lasa mult rugat: îi trimite sa se arate preotului pentru a primi dreptul de a se întoarce printre oameni. Plecând spre preot, acestia constata ca sunt sanatosi. Din ei, doar unul se întoarce din drum - si acela strain, samarinean. Plin de recunostinta, se arunca la picioarele lui Iisus si îi multumeste pentru binele primit si da slava Domnului.

Sa nu fim deci, mai preocupati de darul primit (oricare ar fi acela) decat de a multumi Celui ce ni l-a trimis! Pe de alta parte, sa nu asteptam neaparat recunostinta de la oameni, atunci cand facem o fapta buna pentru ei.

La litera zilei astazi am repetat cu cei mici litera B pentru a li se intipari cat mai bine atat sunetul ei, felul in care o scriem, cat si cuvintele ce incep cu ea. Cei mari au exersat scrierea corecta a cuvintelor, formularea propozitiilor cu cuvintele invatate, precum si conjugarea verbelor ce incep cu litera B.

Ziua s-a incheiat cu povestea "Fata babei si fata mosului" unde atat copiii precum si adultii au stat cu urechile ciulite gratie povestitorului nostru mult indragit.

Asa cum va anuntam in newsletterul trecut, coordonatoarele programului au ales deja materialul ce va fi pus in scena la Serbarea de Ziua Mamei, au pornit in cautarea de materiale textile pentru costume si se pregatesc deja pentru repetitii. Toti copiii ce vin la scoala vor primi un rol in serbare.

Pentru a ne putea organiza din timp, rugam parintii copiilor ce nu vor putea participa din diverse motive pe data de 4 martie la serbarea noastra, sa ne anunte dand un "reply" acestui e-mail. Deasemenea, daca exista copii care nu pot veni la programul scolii duminicale dar doresc sa participe la serbare, ii rugam pe parintii acestora sa ne anunte pana pe data de 29 ianuarie pentru a le putea confectiona costume si imparti poezii si cantece din timp.

Va multumim pentru intelegere si colaborare si va asteptam cu drag in fiecare duminica!

Litera B - Scoala Duminicala Oakville Sa fim multumitori întotdeauna lui Dumnezeu si celor prin care ne vin darurile de la El.

inapoi la lista newsletter-elor »