inapoi la lista newsletter-elor »

Oferta pentru stringere de fonduri
14 februarie


Martisoare!

Martisoare - Scoala Duminicala Oakville Incepand cu duminica, 19 februarie 2012 aveti posibilitatea de a achizitiona martisoare pentru Ziua Mamei de la Pangarul Bisericii. Fondurile adunate din vanzarea acestora vor fi folosite pentru cumpararea de materiale necesare Scolii Duminicale. Multumim tuturor celor ce contribuie si in acest fel la stringerea fondului scolii.

Pretul unui martisor este de $3. Primii cumparatori vor primi gratuit si o mica felicitare cu plic.

Amintire de la Serbarea de Craciun!

Si ca o amintire a Serbarii de Craciun ce parca nu de mult a trecut, o mamica impresionata de performanta copiilor si-a oferit serviciile de fotografie si editare, Scolii Duminicale pentru a strange fonduri ce vor ajuta la buna desfasurare a activitatilor si programelor noastre.

Mai jos aveti un exemplu ce va putea fi gasit la pangarul bisericii, in diferite feluri de prezentare, incepand cu duminica viitoare.

Poza de la Serbarea de Craciun 2011 Cei interesati sa comande, o pot face la pangarul bisericii unde se va face si plata. Mai jos aveti lista de preturi:

- fotografie 4x6 inch: $4
- fotografie 5x7 inch: $5
- fotografie 5x7 inch cu suport de plastic: $8
- fotografie 5x7 inch cu suport de plastic si magnet: $8

Pentru alte comenzi sau pentru a beneficia de serviciile de fotografie si design ale Mihaelei Gordan, va rugam sa o contactati direct la

telefon: 647-746-8459 sau e-mail: michellegordan@hotmail.com

Scoala Duminicala ii multumeste in mod deosebit pentru oferta generoasa.

Multumiri!
Multumim tuturor parintilor ce au facut donatii Scolii Duminicale cu atata marinimie precum si celor ce au adus materiale de pe lista noastra de necesar. Fara dumneavoastra sala noastra de clasa ar fi fost mult mai saraca.

Anunt:
Pentru copiii ce au participat la Serbarea de Craciun, Scoala Duminicala a pregatit DVD-uri cu filmarile evenimentului si le ofera gratuit parintilor ce doresc sa aibe o amintire frumoasa.

inapoi la lista newsletter-elor »