inapoi la lista newsletter-elor »

Pilda Fiului Risipitor
12 februarie


Fiului Risipitor - Scoala Duminicala Oakville La lectia religioasa, azi am invatat despre Pilda fiului risipitor. Un om avea doi fii. Într-o zi, fiul cel mic vine si-i cere tatalui partea sa de avere, dupa care pleaca în lume. Îsi risipeste averea si apoi, când tinutul în care traia este lovit de foamete, este constrâns sa lucreze ca îngrijitor de porci. Este atât de înfometat încât ar mânca roscovele aruncate porcilor. Îsi aduce apoi aminte cum în casa tatalui sau slujitorii traiesc în îndestulare. Se hotaraste sa se întoarca la tatal sau, sa-i ceara iertare. Si chiar atunci porneste spre casa. Tatal, vazându-l de departe, ii iese in intampinare. Dupa cum parerea de rau a fiului a fost totala si sincera, asa si iertarea tatalui a fost desavârsita.
Acesta este modul în care Dumnezeu ne primeste atunci când, cu adânca parere de rau în inimile noastre, venim la El cu aceste cuvinte magice: "Am gresit."

Tot azi am continuat repetitiile pentru Serbarea de Ziua Mamei si pe langa cantece, am inceput recitarea poeziilor. Va incurajam in continuare sa repetati acasa cu copiii, timpul ce ne-a ramas pana la serbare devenind tot mai scurt.

Daca nu le aveti deja, cantecele pentru serbare pot fi descarcate mai jos:

Daca nu le aveti deja, cantecele pentru serbare le puteti descarca mai jos:

- E ziua ta, mamico
- Cantecul acesta delicat
- Haricuta
- Brutarii

In culise s-a lucrat la costumele ce incep sa ia forma finala. Pentru ziua serbarii va rugam pe cat posibil sa imbracati copiii dupa cum urmeaza:
- baietii: camasa alba si pantalon de culoare inchisa (negru, albastru, maro)
- fetite: rochite colorate (de evitat rochitele complet albe sau crem). Fetitele vor purta batic alb pe cap. De aceea va rugam sa evitati aranjarea parului cu accesorii ce ar putea ingreuna prinderea baticului.

Nu uitati Serbarea de Ziua Mamei va avea loc in 4 martie la ora 3:00 PM. Va rugam sa aduceti copiii pentru pregatirile necesare cu 1 ora inainte de inceperea micului nostru spectacol. Deasemenea, toti copiii trebuie sa fie prezenti la repetitia din 26 februarie.

Multumim mult mamicilor si elevului voluntar ce ni s-au alaturat duminica trecuta si ne-au dat o mana de ajutor.

Va asteptam cu drag in fiecare duminica.

inapoi la lista newsletter-elor »