inapoi la lista newsletter-elor »

Anunt
7 februarie


Dragi parinti,

Ne bucuram nespus de mult sa vedem venind in fiecare duminica tot mai multi copii. Sala Scolii Duminicale devine pe zi ce trece tot mai neancapatoare si din aceasta cauza desfasurarea tuturor activitatilor in mod armonios devine putin mai grea. Scopul nostru este sa reusim sa acomodam toti copiii ce doresc sa participe la activitatile noastre si in prezent sunt in discutie cateva solutii.

Dupa Serbara de Ziua Mamei din 4 martie ne vom reorganiza in asa fel incat sa putem oferii copiilor un timp petrecut impreuna cat mai placut si folositor. Pana atunci insa, va rugam pe cat posibil sa ii aduceti la inceputul programului (12:00 PM) si sa ii incurajati sa invete poeziile si cantecele trimise deja acasa.

Deoarece solicitarile pentru participarea la serbare devin tot mai mari, vom reduce pentru moment din activitatile obisnuite si ne vom concentra mai mult pe pregatirile pentru serbare.

Anunt:
Pentru copiii ce au participat la Serbarea de Craciun, Scoala Duminicala a pregatit DVD-uri cu filmarile evenimentului si le ofera gratuit parintilor ce doresc sa aiba o amintire frumoasa.

inapoi la lista newsletter-elor »