inapoi la lista newsletter-elor »

Bogatul nemilostiv si Saracul Lazar
30 octombrie


Bogatul Nemilostiv si Saracul Lazar - Biserica si Scoala Duminicala Oakville Dragi parinti:

Spre bucuria noastra, programul Scolii Duminicale a devenit tot mai solicitat. Din cauza spatiului redus insa, va rugam sa-i incurajati pe cei mici sa ramana in grija coordonatorilor pe durata activitatilor organizate pentru ei. Cu multe multumiri celor care au reusit sa raspunda la survey, va anuntam ca in urma raspunsurilor primite am ajuns la concluzia ca majoritatea parintilor prefera ca programul scolii sa se desfasoare intre 12:00 PM si 2:30 PM. Prin urmare, odata ce copiii sunt adusi la Sfanta Impartasanie in biserica, vor fi lasati in grija parintilor.

Tot in urma survey-ului am observat un mare interes pentru activitati precum scrierea si citirea in limba romana, organizarea de serbari cu poezii, cantece si scenete, povestiri religioase si promovarea bunelor maniere. In perioada ce urmeaza ne vom concentra pe intelegerea semnificatiei Craciunului si repetitiile pentru serbare. Nu uitati sa va notati in calendar ca Serbarea de Craciun va avea loc pe data de 18 decembrie la ora 10:00 AM. Incurajam parintii sa repete cu copiii rolurile, poeziile si colindele primite.

Pana in data de 27 noiembrie toate rolurile trebuie invatate. Coordonatoarele programului pregatesc surprize pentru cei ce reusesc aceasta performanta. Repetitiile pe scena si cu costume vor avea loc in 4 si 11 decembrie, zile in care va rugam sa faceti tot posibilul sa aduceti copiii la repetitii. Daca din diverse motive copiii nu vor putea participa la serbare va rugam sa ne anuntati cit de repede puteti.

Va asteptam cu drag in fiecare duminica.

inapoi la lista newsletter-elor »