inapoi la lista newsletter-elor »

Pilda Semanatorului si Primele Colinde de Craciun
16 octombrie


Pilda Semanatorului si lucru manual - Biserica si Scoala Duminicala Oakville Ca in fiecare duminica de acum si pina la Craciun,repetitiile pentru serbare fac parte din programul Scolii Duminicale iar noi ne-am facut un obicei in a deschide programul de activitati cu repetarea colindelor invatate si a rolurilor din sceneta Nasterii Domnului. O parte din copiii ce vin regulat au primit deja roluri si treptat fiecare v-a pleca acasa cu ce are de invatat pentru serbare.

Lectia religioasa de saptamana aceasta a fost: "Pilda Semanatorului " una dintre cele mai frumoase pilde rostite de Domnul nostru Iisus Hristos:

"Iesit-a semanatorul sa semene samanta sa. Si pe cand semana, unele seminte au cazut langa drum si au venit pasarile si le-au mancat. Altele au cazut pe loc pietros, unde n-aveau pamant mult, si indata au rasarit, pentru ca nu era pamantul adanc. Iar cand s-a ivit soarele, s-au palit de arsita si, neavand radacina, s-au uscat. Altele au cazut intre spini, dar spinii au crescut si le-au inabusit. Altele au cazut pe pamant bun si au dat rod: una o suta, alta saizeci, alta treizeci. Cine are urechi de auzit sa auda" (Matei 13, 3-9)

La fel ca semanatorul din aceasta pilda minunata incercam si noi ca parinti sa semanam seminte ale cunoasterii, ale bunei cuviinte, ale credintei si ale bucuriei de a descoperii lucruri noi in sufletul copiilor nostri cu speranta ca ele vor incolti, vor creste si vor da rod in viitor.

Multumim tuturor parintilor ce au facut donatii Scolii Duminicale cu atata marinimie iar pentru cei ce si-au exprimat dorinta sa participe cu obiecte si materiale necesare scolii am atasat aici lista noastra de necesar.

inapoi la lista newsletter-elor »