inapoi la lista newsletter-elor »

Învierea fiului vaduvei din Nain
9 octombrie


Invierea fiului vaduvei din Nain - Biserica Romana Oakville Duminica aceasta am inceput programul Scolii Duminicale prin repartizarea primelor roluri pentru sceneta serbarii de Craciun si repetarea celor 2 colinde invatate. Spre bucuria noastra copiii au inceput sa fie tot mai familiari cu versurile si intelesul lor.

Lectia religioasa de saptamana aceasta a fost: "Învierea fiului vaduvei din Nain" in care Domnul nostru Iisus Hristos a aratat înca o data puterea Sa divina si milostivirea fata de suferintele si întristarile oamenilor. El ne învata sa nu trecem nepasatori pe langa cei îndurerati.

Am repetat si azi printr-un mic joc regulile de politete ce ne invata cind sa spunem poftim, multumesc si cu placere iar ziua s-a incheiat cu pictarea dovlecilor ce a avut mult succes iar copiii si-au exprimat creativitatea cu multa pasiune si sarguinta.

Multumim tuturor parintilor ce au facut donatii Scolii Duminicale cu atata marinimie iar pentru cei ce si-au exprimat dorinta sa participe cu obiecte si materiale necesare scolii am atasat aici lista noastra de necesar.

inapoi la lista newsletter-elor »