inapoi la lista newsletter-elor »

Invierea fiicei lui Iair si Introducerea de Reguli si Premii
6 noiembrie


Important!
Duminica, 13 noiembrie 2011, Scoala Duminicala va fi inchisa, sala in care ne desfasuram activitatea fiind ocupata.

invierea fiicei lui Iair - Biserica Romana Oakville Saptamana aceasta am introdus copiilor un sistem de reguli si premii pentru a asigura desfasurarea cit mai usoara a activitatilor pe 2 grupe diferite de varsta (3-6 ani si 7-10 ani) si cu totii au fost surprinzator de cooperanti si dornici sa castige premii.

La lectia religioasa, grupa copiilor mici a creat ingerasi pentru impodobirea pomului de iarna si au inceput sa-si coloreze fiecare carticica cu rugaciunea "Inger, ingerasul meu" iar grupa celor mari a invatat despre "Invierea fiicei lui Iair".

Iair vine la Iisus si Îl roaga sa o vindece pe fiica sa, care era foarte bolnava. În drum spre casa lui Iair, o femeie, bolnava de 12 ani, se atinge de poalele hainei lui Iisus si se vindeca. Nu faptul ca s-a atins de haina Lui a vindecat-o ci credinta ei deplina în puterea vindecatoare a lui Iisus.

Pe cand Iisus vorbeste înca cu aceasta femeie, vine vestea mortii fiicei lui Iair. Iair e sfatuit sa nu-L mai deranjeze pe Iisus. Dar Iisus îi spune: "Nu te teme; crede numai si se va izbavi." Apoi se îndreapta spre casa lui Iair, unde o învie pe fiica acestuia cu cuvintele: "Copila, scoala-te! "

Noi nu ne putem atinge de haina lui Iisus, dar putem fi aproape de El prin rugaciune.

In newsletterul trecut va rugam sa va notati in calendar ca Serbarea de Craciun va avea loc pe data de 18 decembrie la ora 10:00 AM. Am fost deosebit de placut surprinsi sa observam ca unii copiii si-au invatat deja rolurile si poeziile aproape in intregime. Multumim mult parintilor pentru efortul de a gasii timp si rabdare pentru repetarea versurilor si colindelor, intr-o perioada atit de plina de solicitari si indatoriri.

Pentru detalii despre lectiile noastre anterioare va rugam vizitati paginile Scolii Duminicale.

inapoi la lista newsletter-elor »